MAALAUS- JA TAPETOINTITYÖT HELSINKI

Rakennusliike A. Airusalo Oy on maalaus- ja tapetointitöiden vahva ammattilainen. Tarjoamme laadukkaat maalaus- ja tapetointityöt alueella Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu. 

MAALAUSPALVELU HELSINKI:

Maalipinta on helppo, nopea ja edullinen tapa kohentaa lähes jokaisen tilan yleisilmettä ja sisustusta. Huoneen maalauksessa on kuitenkin tärkeää ymmärtää käytettäviä maaleja, niiden soveltuvuutta eri kohteissa sekä hallita oikeanlaiset maalaustekniikat kustannustehokkaan ja tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi. Maalaustöissä onkin siis syytä luottaa ammattilaiseen. Tarjoamme maalaustyöt ja maalauspalvelut alueella Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu. 

Rakennusliike A. Airusalo Oy huoletii siitä että maalaustyöt kohteessasi sujuvat ammattitaitoisesti ja laadukkaasti, osaamme ottaa huomioon maalisävyt ja suositella sinulle parhaiten soveltuvia vaihtoehtoja. Huolehdimme asianmukaisesti maalin menekistä sekä huolellisista pohjatöistä ennen työn aloittamista. Ota yhteyttä ja kysy lisää maalauspalvelustamme, kerromme mielellämme eri ratkaisuista juuri sinun kohteessasi.

TAPETOINTITYÖT HELSINKI:

Tapetointi luo tilaan viimeistellyn tunnun. Uusi moderni aikakautemme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ja eri tuntuisia tapetteja aina tuhansista eri värisävyistä ja kuvioinneista kiiltäviin, matta- ja samettipintaisiinkin tapettimalleihin. Tarjoamme tapetointityöt alueella Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu. 

Tapetoidessa on tärkeää, että tapetoitavat pinnat ovat asianmukaisesti siistityt ja valmistellut tapetointityön aloittamista varten. Lisäksi tapetointi on tarkkaa puuhaa: kuvioiden kohdistukset, siisti ja tasainen tapettipinta sekä tapetin menekin laskeminen tapahtuvat vankan kokemuksen ja ammattitaidon kartoittamana. Tapetointityöt onkin syytä jättää ammattilaisen toteutettavaksi.

Valitessasi meidät huolehtimaan tapetointitöistä kohteessasi, voit varmistua siitä että lopputulos on kerralla mieluisa ja tyylikäs.

Rakennusliike A. Airusalo Oy toteuttaa laadukkaat tapetointityöt vuodesta 1974 vahvalla osaamisella ja ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN MAALAUS JA TAPETOINTI HELSINKI JA PÄÄKAUPUNKISEUTU

Rakennusliike A. Airusalo Oy tarjoaa laadukkaat maalaustyöt ja tapetointityöt alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja lähialueet.